Velg en side

Mobiltelefonen har blitt det nye fotoapparatet for folk flest, og spesielt kanskje på ferie er det denne som blir brukt til å forevige paraplydrinkene. Man har tross alt som regel med seg telefonen over alt, og med den stadig bedre kvaliteten på mobilkameraene, så gidder mange ikke å drasse med seg et kamera som GoPro på ferie. Men skal man på en aldri så liten aktiv ferie, og tar med seg en

Skal man kun knipse bilder av sin bedre halvdel der hun slikker sol verandaen, så holder det mest sannsynlig med et enkelt mobilkamera. Men er man av typen som liker litt fart og spenning når man først reiser utenlands, så skal man ta med seg et GoPro-kamera for å dokumentere ferien. For hvor kult er det ikke å filme mens man hopper i strikk, eller hva med å sette sammen noen klipp på fotturen når du tar deg opp til Las Vegas høyeste punkt på toppen av et hotell? Kanskje prøver du ekstremsport  ATV i Nevadaørkenen – og da vil du helt klart ha gode opptak og minner når du kommer hjem fra ferien hvis du dokumenterer det skikkelig.

Med alt GoPro-ekstrautstyret som finnes så er det ikke noe problem å filme eller ta bilder mens man utfører aktiviteten, uten at man selv nærmest legger merke til det. En GoPro stang er dessuten obligatorisk slik at man kan ta selfier foran severdigheter og turistattraksjoner. Du kan fjernstyre start og stopp av filming, og du har seler og festeutstyr som gjør at du har hendene fri. Det sies at man skal oppleve ferien når man først er der, og ikke bare ta bilder av det man ser. Med GoPro kan du gjøre begge deler! Man må naturligvis også huske å ta med seg ekstra GoPro batteri, spesielt hvis man skal utføre aktiviteter ute i ødemarken.

Husk ekstra batterier

Som vi så vidt nevnte ovenfor er det viktig å ta med seg ekstra batterier når man skal på utflukter utenlands. Ofte blir man borte fra hotellet i mange timer uten muligheter for å lade, og det er naturligvis kjipt å gå tom for strøm midt under turen. Et ekstra GoPro batteri koster sjeldent mye, stort sett under 300 kroner for de originale batteriene, og tar heller ikke stor plass i sekken. Følgelig er det ingen unnskyldning – dette bør du ha med deg. Dessuten kan du helt sikkert få tak i billige batterier i utlandet, slik at du kanskje til og med kan ha med deg flere batterier i reserve på tur. Husk bare å lade opp alle batteriene før du legger ut på tur, for det er nok mange som har gått på den leie smellen og oppdager først at de har tatt med seg et flatt batteri når de egentlig trenger det som mest.