Velg en side

Las Vegas kan være den ultimate destinasjonen for en rekke formål, men det gjelder å være beredt på hva man møter i denne spennende byen. Mange tenker nemlig at Las Vegas bare er show og spilleautomater, men byen har utrolig mye mer å friste med enn som så. Blant annet vil du finne vi, mat og ikke minst en spennende historie!

Mange som velger en Las Vegas Ferie gjør dette fordi de finner alt man trenger for en spennende helg, men det er greit å vite hvilke spill man skal spille på. Du kan riktignok gå rett på roulette og baccarat, men mange vil nok også la seg friste av Blackjack og andre kortspill. Om dette er deg, så er det viktig at man har børstet støv av ferdighetene før man kommer til dette spill metropole.

Enkle regler du bør kunne

Blackjack har lenge vært en av de mest populære spillene i Las Vegas, men visste du at spillet oppstod på vår side av havet? Det populære kortspillet som opprinnelig het Vingt-un oppsto nemlig i Frankrike – ikke USA så tidlig som 1700 tallet. Imidlertid var det først når Las Vegas fikk smak for spillet at det virkelig ble markedsført på internasjonal skala, så man kan vel fortsatt si at de har mye av takken for populariteten i dag.

Spillet er ganske enkelt og handler om at man skal komme så nær poengsummen 21 som overhode mulig. Her spiller du mot ‘huset’ i form av dealeren, så det er ingen andre spillere rundt bordet. Dette høres kanskje ganske lett ut, men blackjack kan foregå med opptil 8 kortstokker – noe som alltid tilfører litt mer spenning rundt bordet.

Det er også en rekke regler for hvilke kort du bruker, og det er disse du bør merke deg før du går til bords i Las Vegas. Spillet kan nemlig foregå i et forrykende tempo, så pass på at du har satt deg godt inn i kombinasjonene som dukker opp før du satser pengene dine.

Bli bedre i blackjack før ferien

Som vi nevnte, så kan det være lurt å sette seg godt inn i spillet før man legger turen til Las Vegas for å spille. Da er det godt å vite at det finnes utallige alternativer som lar deg spille blackjack på nett i eget tempo. Her kan du velge lobby basert på ferdighetene dine og deretter oppgradere etterhvert som du blir mer komfortabel med spillet.

Du kan også velge å spille for fiktive penger hos en del aktører, så her kan du bli en blackjack ekspert før du begynner å satse dine egne penger. I dag har flere fly også lagt inn internett på overfarten, så hva er vel i veien for at du kan spille et par runder på vei til Las Vegas?

Husk at du undersøker hvor mange kortstokker som benyttes i spillet, samt at du ser hvilken variant du spiller på. Ingenting ville vært mer skuffende enn å bli god i en form for blackjack, men deretter velge feil når du kommer til Las Vegas.