Velg en side

Byen Las Vegas, som ligger midt i Nevadaørkenen, har mye å by på. Det er nok derfor så mange velger å reise dit, da man finner noe for alle og en hver der. Ikke minst kan man få oppleve overdådig luksus og få en liten smak av et liv i sus og dus. Er man så heldig å være ”over there”, som de sier det på den andre siden av dammen, bør man ikke la tiden renne bort på tull. Det er nå man skal ta turen over dammen for å få med seg bilmessen som vil få råner-treffet på bensinstasjonen til å falme.

SEMA

For dem som elsker biler, alle slags varianter av små og store biler, bør nå rette fokuset mot Las Vegas. Spesielt de som liker motorkraft, ekstravagant design og blinkende krom og lakk. Las Vegas er hjembyen til den årlige SEMA-utstillingen, et bil-show for dem som bare elsker bil. Og alt som hører til. Messen holdes i slutten av oktober, og er den ypperste samlingen av spesialbygde biler. Her samles de smarteste hodene og den aller nyeste og beste teknologien. Her kan utviklere møtes og danne nettverk, tilskuere få se demonstrasjoner og lytte til foredrag innen produktutvikling.

I fjor kom det over 70000 tilskuere og potensielle kjøpere, og i år vil det ikke bli noe dårligere. Her får man demonstrert nye teknikker og verktøy som man ikke trodde fantes, samt de råeste bilene på fire hjul.

Mange er interesserte i utviklingen av ny teknologi og er på messen for å bestille varer og knytte nettverk. Mens andre bare vil få et glimt av de fantastiske bilene, og ta del i det ville partylivet.

Her finner man ”custom”-bygde biler, veteranbiler som har fått satt inn en ny V8-rekke, de nyeste råskinnene fra med neonlys og grom motor. Her finner man Hot Rod, Cadillacs eller til og med Batman bilen. I tillegg finner man ”freaks” som Flintstonebilen av tre. Vertinnene er også godt utrustet, og hva man vil se mest på er opp til hver og en. Uansett hva man er ute etter vil man finne de råeste bilene man bare kan tenke seg.

Spektakulære biler

På messen kan man forvente å se utrolige versjoner av alt fra Porsche til Chevrolet, samt spesialbygde motorer og bildeler man bare trodde fantes i tegneseriene. Her står hekkene på rekke og rad, og vil man se frontene kan man velge og vrake.

Det er akkurat slik man kan se for seg livet i Las Vegas fortoner seg en vanlig tirsdag, med de mest spektakulære bilene og damene man bare drømmer om. Da blir det et kultursjokk for trauste nordmenn, men det kan være en skikkelig oppkvikker.

Men for nordmenn er også denne messen et reisemål som det er lagt til rette for. Med Norwegian sine direktefly til McCarran-flyplassen like utenfor Las Vegas by, vil man kunne bestille reise og opphold til en overkommelig pris. For bilentusiaster er det en one-in-a-lifetime-opplevelse man bare må få med seg. Det er bare å bestille billettene her og nå. Det er ikke lenge til årets bil-messe med noen av verdens mest spektakulære biler finner sted i Las Vegas.

Det er bare å glemme den gamle 240 eller den ordinære AMG S63 Brabus. Nå må man heller dra direkte til Las Vegas for å få med seg verdens mest eksklusive og spektakulære bilmesse. Når man hviler mellom slagene kan man ta en tur til Grand Canyon eller ta med seg en bil å prøve motorkreftene på ørkenveiene. SEMA er like rundt hjørnet med de mest utrolige bilene man noen gang har sett.