Velg en side

Du vil neppe ta med deg hunden over dammen dersom du reiser på en Las Vegas-ferie. Men som hunde-entusiast vil du kanskje være glad for å høre at det er hoteller som aksepterer innsjekking av våre firbeinte venner?

Hunden er en ledsager som gjerne tar del i så mange sider av tilværelsen vår som mulig. Innsiden av kasinoene er kanskje litt i meste laget for den, men utendørs er det mange soner som passer for lette spaserturer og mosjon. Også Las Vegas er blitt hundevennlig.

Slik foregår innsjekkingen

Det er forskjellige måter å ankomme byen på, men med hund er det mest praktiske å kjøre egen bil eller leiebil. Da kan hunden finne seg til rette i et hundebur som fra eksempelvis nettstedet billige-hundebur.com. Dette anbefales alltid med tanke på trafikksikkerheten.

Dernest må du finne et hotell som inkluderer et Pet Stay program. Det blir stadig flere av disse. Merk at du selv må underholde hunden din inntil rommet er klart. Det er normalt kl. 16.00 lokal tid.

Programmet inkluderer noen hunde-effekter du får tildelt samtidig med rommet. Det er gjerne en matskål og en vannskål, og litt mat til det første måltidet. Et kart hvor de har avmerket gode ruter for tur med hund og nærliggende rekreasjonsområder følger også med.

Hotellet sørger også for informasjon om veterinærer og hunde-spa hvis det er behov eller ønske om dette. 

Merk at dette programmet er spesielt beregnet på hunder, og ikke inkluderer andre kjæledyr som katter eller andre.

Dette er reglene

Noen begrensninger er det.

Hunden må ikke veie mer enn 25 kilo. Hvis hunden viser seg å være spesielt høylytt, forbeholder hotellet seg retten til å bortvise dere begge to. Vi går ut fra at et lite voff i ny og ne er innenfor, men at høymælte serenader natta igjennom definitivt ikke er det.   

Du må også sørge for at rommet er tilgjengelig for rengjøring minst en gang om dagen. Da bør hunden være ute eller i et bur. Du må også sørge for at hunden har det bra mens du prøver ut spillehallene og andre av storbyens fasiliteter som ikke er like velegnet for hunder.

Nyte ferien sammen

Det er altså mye på å oppleve i Las Vegas, også for en hund. Det er bare å oppsøke grøntområdene og holde seg unna sterkt trafikkerte steder. Men en selfie med en Las Vegas – Elvis og hunden din, vil vel være et kjært minne.