Velg en side

Las Vegas er et lite sted på sørsiden av Tenerife, og ligger en 18-minutters kjøretur fra stranden. En ferie i Las Vegas passer for dem som er ute etter å utforske alle Tenerifes kriker og kroker. Det er også fint for dem som ser etter en rolig måte å nyte en ferie i Spania på. Tenerife er Spanias mest populære øy, noe som betyr at den kommer med mange turister. De beste områdene er vanligvis fulle av folk. Så om du ikke vil bruke hele ferien med fremmede så kan gjerne Las Vegas være et fint sted å begynne. 

Hvorfor besøke Las Vegas?

Las Vegas er et lite område mellom toppen av fjellet Teide og stranden på sørsiden av Tenerife. Om du skal til Tenerife er en reise til Las Vegas helt perfekt for dem som vil unngå de travle og livlige turistområdene. Det er også et fint alternativ for dem som er interessert i å utforske Kanariøyenes kultur og natur. Tenerife er helt perfekt for fjellturer, og da er Las Vegas midt i blinken da man er like ved Teide. 

Det Beste Las Vegas Har å Tilby

Las Vegas er som sagt et veldig lite område på Tenerife. Dette stedet ligger en kjøretur unna stranden som sikrer at du ikke ender opp i de travle turiststrøkene. Dette lille stedet er også supert å rømme til om man får nok av de populære strøkene og turistene som følger med. Selv om Las Vegas er et lite område har det mye å tilby den rette turisten. Las Vegas er kanskje et av de mest romantiske stedene på Tenerife og tilbyr en minneverdig autentisk spansk ferie. 

Strender i Las Vegas

I Las Vegas finner man fantastiske utsikter mot stranden og kan speide utover øya. Det beste er at vakre strender bare er en 20-minutters kjøretur herfra. Glitrende blå Playa Amarilla, endeløse Playa de la Tejita og kulturelle Playa Las Galletas venter på deg. Litt lenger unna ligger en rekke andre strender fra rolige til sprudlende. Playa Los Callados, Beach of the Views (Playa de La Vistas), Playa de las Americas, Playa de El Bobo og Playa La Pinta Puerto Colon er alle innen rekkevidde. Disse tar en 40-minutter til en times kjøretur så du kan enkelt reise til vest å bruke dagen ved stranden på ferie i Las Vegas.

Opplevelser i Las Vegas

Rusle i nærområdet, speid etter vingårder og nyt vakker utsikt over horisonten. Spis ved tradisjonelle spanske restauranter og drikk vin rett fra vingården i Las Vegas. Avslutt dagen ved små romantiske overnattingssteder med en autentisk spansk følelse. Er du glad i sport finner du omtrent alt tilgjengelig her på øya. Lag Vegas er perfekt for dem som ikke bare vil holde seg i vannet. Her finner man blant annet fjellklatring, hesteridning, og fjellturer. Om du vil gå fjellturer og utforske hva naturen har å by på så finner du dramatiske skråninger og topper som byr på vidunderlige utsikter over øya. Lille Las Vegas på Tenerife har mye å tilby.

Bodega Frontos

En av de absolutt beste opplevelsene i Las Vegas er helt klart deres lokale vingård Bodega Frontos. Utforsk smakene av øyene på ferie i Las Vegas med deres røde, hvite eller roseviner. Opplevelsen på Bodega Frontos handler om mer enn bare smakene. Her tilbyr de vinsmaking og guidede turer der turister kan lære om historien bak vingården og hvordan vinene produseres i dag. I tillegg har de lokaler som er helt perfekt om man vil feire bursdag, bryllup eller bryllupsreise her i Las Vegas.  

Presa Del Rio Dam

På sørsiden av Tenerife i Las Vegas finner du Presa Del Rio Dam. Dette er en gammel demning som var bygget på 1970-tallet som senere ble forlatt. Demningen står i nærheten av landsbyen El Rio og kan besøkes etter en 2000m lang gåtur på grusvei om du er på reise til Las Vegas. Er du interessert i å oppleve alle områdene i Tenerife, eller liker å gå i fjellene så bør denne demningen virkelig besøkes.

Victoria Internet Cafe

En reise til Las Vegas trenger du ikke å ta med deg PC-en eller bekymre deg om det ikke er WiFi ved hotellet. Victoria Internet Cafe har datamaskiner tilgjengelig som kan brukes om du trenger tilgang til Internett. 

Rancho Bonanza

Er du glad i dyr, eller liker du å ri så er dette fult mulig å inkludere på en ferie i Las Vegas.  Rancho Bonanza har en stall full av hester og esler som kan besøkes. Stallen tilbyr også rideturer rundt i området som tar mellom 2 og 3 timer. 

El Ocho Escalada

Siden Las Vegas ligger på sørsiden av Tenerifes vulkanske fjell Teide er dette en fantastisk mulighet til å oppleve den enestående naturen i nærområdet. Området tilbyr mange gode tur – og klatremuligheter. El Ocho Escalada tilbyr en unik mulighet til å lære deg å klatre på vulkanske steiner med et motivert og entusiastisk team. 

Lavatrax Tenerife MTB

Er du ute etter spenning på din ferie i Las Vegas finner du en rekke utendørsaktiviteter. Liker du ekstremsport og sykling, eller ønsker å lære dette, så er Lavatrax Tenerife MTB helt klart aktiviteten for deg. Lavatrax tilbyr guidede turer over hele øya og sykling i terrenget. En fantastisk måte å oppleve øya på! De har jeepspor som passer for nye ryttere til ultratekniske steinete veier for eksperter. Du kan også leie sykler her, så du kan utforske Las Vegas på din måte.  

Mirador de la Centinela

Vil du speide utover øya og nyte nydelige utsikter kan du besøke monumentet Mirador de la Centinela. Her får man også en god lunsj med deilige søtsaker og kaffe, etter en travel morgen, eller tapas til å avslutte dagen. 

Paisaje Lunar 

Er du på leting etter flere opplevelser ute så er Paisaje Lunar definitivt noe å legge til på lista på ferie i Las Vegas. Dette nydelige landskapet byr på vulkanske formasjoner fra vulkanutbrudd og erosjon fra vind og regn. Et magisk syn på fjellturen. 

Trike Teneriffa 

En annen aktivitet litt utenom det vanlige er guidede turer med Trike Teneriffa. Et alternativ til tradisjonelle guidede turer som dekker større deler av øya. Dette er et supert alternativ for deg som vil utforske, men som ikke vil gå så langt på en ferie i Las Vegas. Spennende, forfriskende og berikende turer. Disse turene lar deg oppleve nye deler av Tenerife og nå steder du aldri har sett før.   

Mat og Drikke i Las Vegas

Selv om man befinner seg i Las Vegas på Tenerife betyr ikke dette at man ikke har mye god mat å velge mellom. Fra små kafeer og barer fullproppet med godsaker til gjemte femstjerners restauranter. Nyt en lidenskapelig spansk ferie i Las Vegas med deilig mat og drikke i uforglemmelige omgivelser. 

Restauranter

Tasca la Cantera er ett av de mest populære restaurantene i området. Tasca la Cantera tilbyr en rekke gode retter som aldri slår feil. En skjult perle i Tenerife er restauranten El Secreto de Chimiche som har Michelin-stjerne, og tilbyr utsøkte retter av fersk sjømat. Skjult perle nummer to er Tasca Jardin som tilbyr nydelige, sunne Middelhavsretter og fusjon/kombinerte matretter. Las Tasquitas de Las Vegas er en restaurant med smak av Spania og Middelhavet. Disse restaurantene tilbyr middelhavsretter, samt europeisk og tradisjonelle spanske retter så man har mye å velge mellom. Her finner man noe for enhver. 

Vil du spise kjøtt og biff har Braseros del Mirador masse god mat til de beste prisene du kanskje har sett i ditt liv. For en smak av tradisjonell spansk man kan du besøke Restaurante Casa Leon, som ligger litt inn i landet på sørsiden av Tenerife.

Kafeer og Barer 

På en reise til Las Vegas finner man også en rekke barer og kafeer som er fine å stoppe innom. Ta en pause fra utendørsaktiviteter med et glass vin eller en kopp kaffe og en liten smakebit på siden. Bar Restaurante Francis er en liten bar som tilbyr enkel og autentisk mat og drikke til en fornuftig pris. La Cafeteria er en liten kafe med deilig kaffe og nydelige smakebiter. Cafeteria Churreria Mencey de Abona er også en fin kaffe som tilbyr nydelig kaffe og gode klassikere som pizza og churros. 

Overnatting i Las Vegas

Om du vil bo i en romantisk spansk villa med utsikt over vingården og solnedgangen. Eller om du vil sitte våken sent på natt ved baren og hoppe rett i seng. Las Vegas er full av små hoteller og overnattingssteder med en blanding av det moderne og det autentiske. 

Et av de tradisjonelle spanske overnattingsstedene som tilbyr spansk romance er Casa La Venta. Her finner du en rekke nydelige overnattingssteder som tilbyr den opplevelsen vi alle drømmer om. Sjarmerende Hotel Rural Senderos Abona, enestående Casa Pepa, romantiske Casa Rural Anton Piche, og utsøkte Hotel Rural Casa Lena. Disse gir alle en ferie i Las Vegas  med den brennende spanske sjelen vi alle elsker. 

Casa Mercedes er en liten moderne perle, samt sprudlende Casa Blanca Guest House Tenerife er et fint alternativ for dem som vil nyte sene kvelder ved baren med utsikter som er å ta pusten av. 

Vi ønsker deg en god reise til Las Vegas på Tenerife!