Velg en side

Er sexlivet på randen av stupet og dere finner ingen vei tilbake til den deilige elskoven dere hadde? Lurer du samtidig på hva du kan kjøpe til han nå som julen nærmer seg? Kanskje den mørke høytidsfeiringen kan bli vendepunktet på dårlig sex. I Vegas finnes det utallige butikker for slik gøy.

Her er 5 sexleketøy som han vil elske.

Sexy brettspill

Brettspill for voksne har fått en helt ny vår. Det er spill som minner om gamle slagere som TP og Monopol, men som har helt andre hensikter. Han elsker en lek og et spill. Her vinner begge to uansett. Sexy brettspill kan nesten pakkes opp under juletreet også, for det ser nesten ut som et vanlig brettspill.

Sexy kostyme

Gi han sexy undertøy i julegave. Kanskje har du blitt inspirert av Halloween feiringen i Las Vegas hvor det var mange sexy kreasjoner. Sexy undertøy og kostymer av Supermann eller Hulken vil gi han usynlig kraft og uendelig med testosteron.

Lommevagina

Er du av dem som har fått en karriere innen finans er du neppe på hjemmekontor hele året. Reiser, endeløse møter og tilfeldig sex på hotellet er hva det går i året rundt. Hva med å gi han en sjømannsbrud han kan leke seg med mens dere chatter på mobilen? En fleshlight som gir han en ekstra pirrende nytelse.

Penisring

Er han slapp syns du? Det hjelper ikke engang å pirre han opp med sexy undertøy? Det kan hende han trenger en penisring som strammer godt og gjør penisen like stiv som den var i ungdommen. Penisringer kommer også med en liten motor som lager en deilig vibrasjon som gjør det enda deiligere.

Strap-on dildo

Kanskje er mannen din av den eksperimentelle typen. Kanskje alt han ønsker seg er en Strap-on Dildo i julegave. Dette er en gave han vil kunne bruke på mange måter. Dere må finne ut av det sammen. Hvem skal den brukes på og hvordan fordeler dere oppgavene? Dette var 5 sexy julegave tips til ham.